TTS Rudy

Voor actie en snelheid
kunt u terecht op de pagina
NSU TT Trophy en
YOUNGTIMER TrophyNSU TTS van Rudy

Vanaf oktober 2011 heeft Rudy Lambrechts uit België een uitgebreide foto-actie-collectie beschikbaar gesteld voor de NSU TT Trophy en YOUNGTIMER Trophy pagina.
Niet alleen actie-fotograferen; Rudy is zelf ook opgegroeid met NSU TT/TTS.

TTS Rudy
De TTS ondergaat momenteel een verbetertraject voor de motor en carrosserie.
Klik op de foto voor een vergroting.
Op 12 oktober 2010 zag de TTS er zo uit.
TTS Rudy
Klik op de foto voor een vergroting. De nieuwste foto's staan bovenaan.

Restauratie beeldverslag TT van Rudy Lambrechts

Mijn vader reed vroeger met een TTS en hij heeft deze spijtig genoeg in elkaar gereden. De manier waarop geloof je niet, hij is van een brug gereden die nog niet helemaal klaar was. Dus de TTS viel meters naar beneden en dan zo op het beton. Was volledig stuk ! Deze was ook verbreed en afgewerkt met stickers van Castrol. Die kon je vroeger gewoon verkrijgen bij Castrol zelf, en waren ontworpen voor de NSU in race versie. Die paste perfect op de wagen. Al jaren zoek ik deze, maar ik vind daar niets van.
En ik denk dat ik toen het NSU-virus heb gekregen. Van kindsaf vond ik dat toffe bakjes. Na lang zoeken kon ik er uiteindelijk een kopen in 2003. Maar zoals je kan zien op de foto (onderaan) was er heel veel werk aan, maar dat heb ik dan ook met plezier gedaan.
Volledig aangepakt, deze TT, van binnen en van buiten. Deurpanelen, dashboard, stuur, remmen, motor, gril, kortom alles. Dank aan de heer Renaud Collart, die me enorm geholpen heeft aan originele onderdelen. Volledig nieuw interieur van Ronald de Been. Nieuwe tapijten erin. Nieuwe hemel moeten steken, nieuwe rubbers, nieuwe kabels, ik kan blijven opnoemen... Heb de uitlaat gekocht van Herman Mulstege en nieuwe Webers bij Guido Sältzer. Andere ontsteking erop en een TTS-nokkenas. Ik zou zeker ook Arno Zuylen willen bedanken, want daar ben ik al vele malen geweest om raad en onderdelen. Nu ga ik de motor laten reviseren en goed laten afstellen. Dan de 3delige BBS velgen monteren als afronding.
Dan denk ik dat hij volledig naar mijn zin gaat worden, en ga er vele kilometers van genieten.

TTS motor

Weber

Bekleding

Gespoten en drogen

De spuiter

Binnenzijde

Binnenzijde blank

Spuitcabine

In de primer

De NSU TT

NSU TT
De TT gekocht in 2003.